Skip to main content

Buitenstalling aanvragen

buitenstalling

Veel mensen hebben geïnvesteerd (of gaan dat binnenkort doen) in een camper, caravan of vouwwagen. Lekker comfortabel op avontuur in eigen land. En als het weer veilig kan, misschien ook eens de grens over. Maar denkt u er ook alvast aan om een stalling te reserveren voor als straks die mooie zomer weer voorbij is?

Buitenstalling, veilig én goedkoop

Wij zijn een van de grootste recreatiestallingen van Nederland, met een grote binnen- en buitenstalling. Voor onze binnenstalling bestaat op dit moment een wachtlijst, maar wij hebben nog voldoende plaats voor uw caravan, camper, boot of vouwwagen in onze buitenstalling. En dat is een prima alternatief, want de buitenstalling is net zo veilig maar wel een stuk goedkoper!

Voordelen van de buitenstalling:

Onze buitenstalling is een volledig afgesloten terrein met een verharde ondergrond. U kunt zonder extra kosten uw kampeervoertuig meerdere keren per jaar ophalen. Na het maken van een afspraak zetten wij uw kampeervoertuig klaar zodat u snel kunt uitrijden. In onze eigen werkplaats kunt u bovendien terecht voor een BOVAG onderhoudsbeurt, het installeren van accessoires, een reparatie of erkende keuring. U kunt hier ook uw camper of caravan laten poetsen.


Recreatiestalling Numansdorp ligt in Zuid-Holland, vlakbij Zeeland en Brabant, ideaal voor een vakantie aan zee en weekendjes weg in Nederland en België.

Buitenstalling reservering

Vul uw naam in
Vul uw adres in
Vul uw postcode in
Vul uw woonplaats in
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw rijbewijsnummer in

Selecteer een stallingsobject
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul een kenteken in
Selecteer een datum
Invalid Input
U dient akkoord te gaan met de annuleringskosten