Skip to main content

Camper kopen

 

Camper kopen

Camper kopen? Betrouwbare en goede campers koop je bij Recreatiestalling Numansdorp (Carva.nl). Wij hebben altijd diverse nieuwe en gebruikte campers in ons occasion centre staan. Of u nu op zoek bent naar een grote luxe of een wat kleinere mobile home, wij staan voor u klaar.

Campers staan voor ultieme vakantievrijheid. Gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Wij helpen u graag om deze vrijheid zo ultiem mogelijk te beleven met een camper die geheel bij u en uw wensen past. Daarom bieden wij unieke camper kopen begeleiding, ongeacht of u op zoek bent naar een geheel nieuwe of juist een gebruikt voertuig.

Nieuwe camper kopen

Bij ons op de recreatiestalling vindt u verschillende nieuwe campers. Denk bijvoorbeeld aan campers van Hymer groep, Adria en Chausson. Onze professionals staan voor u klaar en voorzien u graag van advies. Wij beschikken over onze eigen werkplaats, daarom kunnen wij u verschillende extra services bieden wanneer u bij ons een camper koopt.

Tweedehands campers

Op zoek naar een tweedehands camper? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden het gehele jaar een groot aanbod tweedehands campers. Voor verkoop worden de voertuigen altijd nagekeken, zo kunnen wij u de betrouwbaarheid en service bieden waar u naar zoekt als u een gebruikte camper wilt aanschaffen.

Camper kopen bij Carva.nl

Kamperen is onze passie. Al meer dan 20 jaar helpen wij mensen om hun ultieme vakantie werkelijkheid te laten worden, of dat nu is met een gekochte of gehuurde camper. Wij bieden dan ook het complete plaatje.

U bent altijd van harte welkom op onze recreatiestalling. Door de centrale ligging  naast de A29 tussen Rotterdam en Bergen op Zoom, bent u er zo. Ideaal! Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.