Skip to main content
Sunlight camper dealer

Sunlight camper dealer

Recreatiestalling Numansdorp officieel Sunlight camper dealer

Op zoek naar een Sunlight camper om mee op vakantie te gaan? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want per 2021 is Recreatiestalling Numansdorp aangesteld als officieel Sunlight camper dealer voor Zuidwest-Nederland. U bent bij ons aan het juiste adres om een Sunlight camper te kopen.

Sunlight camper kopen

Het merk Sunlight is ons niet vreemd, we hebben deze campers immers vele jaren naar tevredenheid verhuurd.

Inmiddels zijn we gestopt met de verhuur van Sunlight campers, maar als officieel Sunlight camper dealer mogen wij ze ook nieuw gaan verkopen. Wij kunnen de nieuwste Sunlight modellen al voor u bestellen. Voor de mogelijkheden en advies bent u altijd welkom in onze showroom, onze professionals staan voor u klaar.

Wij beschikken over onze eigen werkplaats, daarom kunnen wij u verschillende extra services bieden wanneer u bij ons een camper koopt. Ook als u al een Sunlight camper heeft maar nog een dealer zoekt voor het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Sunlight camper dealer logoKiest u voor Sunlight, dan kiest u voor:

  • Topkwaliteit uit Duitsland
  • Scherpe prijzen
  • Ruime keuze aan modellen
  • Service door heel Europa

Meer informatie

Sunlight is een Duits kwaliteitsmerk van de Erwin Hymer Group en inmiddels een gevestigde naam in ons aanbod. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs. U bent altijd van harte welkom in onze showroom, de koffie is altijd vers en onze adviseurs staan voor u klaar.

Voor specifieke informatie over de Sunlight campers kunt u kijken op de website van Sunlight.