Skip to main content

2021 wordt opnieuw een caravan- en camperjaar

Er is geen twijfel mogelijk, de caravan en de camper zijn coronaproof! Door de lockdown en de afstandsmaatregelen waren verre reizen en all-inclusive zomervakanties ineens geen optie meer. Maar kamperen kon nog wel en dan blijkt dat niet alleen een geweldig alternatief, maar ook nog eens heel veilig te zijn.

Wij voorspellen dat in 2021 de meeste vakanties weer met de camper of caravan zullen zijn.

Recordaantal campers en caravans

Met een camper of caravan ben je helemaal zelfvoorzienend. Je hebt je eigen bed, keuken, wc en douche bij je en je bent dus van niemand afhankelijk. Daarom hebben steeds meer mensen sinds de uitbraak van het coronavirus een caravan of camper aangeschaft. Volgens de cijfers van BOVAG steeg dit jaar de verkoop van caravans en campers naar recordhoogte.

Net als vroeger

Ook de huurcaravans en huurcampers van onze Recreatiestalling Numansdorp waren allemaal volgeboekt. Vooral jonge gezinnen stapten over naar kamperen. ‘Het was weer net zo leuk als vroeger toen we met onze eigen ouders ieder jaar naar de camping gingen,’ vertelden veel huurders als ze de camper of caravan na hun vakantie weer terugbrachten.

Coronaproof op vakantie

Een van de andere huurders vertelde dat ze een vliegvakantie hadden geboekt. ‘Maar die ging natuurlijk niet door. We hebben de plannen omgegooid en zijn met de huurcamper naar Denemarken gereden. Daar kon je in juli en augustus alweer gewoon naartoe. We mochten zelfs het strand oprijden! Het was onze eerste kampeervakantie, en we hebben genoten. Het was veel avontuurlijker dan de geplande vliegvakantie. Bovendien merk je in je eigen camper eigenlijk niets van alle coronamaatregelen. We willen nu zelf een camper kopen.’

Koop een bijna nieuwe camper

Denk jij er ook over om een camper of caravan aan te schaffen? Kom dan nu langs in onze showroom. Want in september komen langzamerhand al onze huurcampers en huurcaravans weer terug naar Numansdorp. En die gaan allemaal in de verkoop. Zo sla jij je slag met een bijna nieuwe camper of caravan voor een wel heel aantrekkelijke prijs!

Bekijk ons verkoopaanbod

Kijken en huren

Maar ook als je volgend jaar (weer) een camper of caravan wil huren, is een bezoekje aan onze showroom een goed idee. Je kunt dan een kijkje nemen in alle verschillende modellen en ervaren welke camper of caravan het beste bij jou past. En omdat we elk jaar onze verhuurvloot helemaal vernieuwen, is er altijd weer iets nieuws te ontdekken.

Huren met korting

Voor 2021 hebben we 55 sportieve en luxe campers met 2 tot 5 slaapplaatsen in de verhuur. Bovendien beschikken we over vijf verschillende modellen caravans met 2 tot 6 slaapplaatsen. Dat klinkt als heel veel! Maar de ervaring leert dat je er snel bij moet zijn. Zeker nu veel boekingen van 2020 door de coronaperikelen zijn doorgeschoven naar 2021. Dus wacht niet te lang, maar kom langs in Numansdorp of boek via www.WijverhurenCampers.com Snelle beslissers ontvangen bij ons tot eind november direct €75,00 korting. Dat is al meteen besparen!

Boek nu met korting