Skip to main content

Ga op avontuur met een huurcamper

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen en heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Je hebt er vast al wel over nagedacht wat je dit jaar wil gaan doen. Wordt het weer een appartement of huisje huren? Ga je naar dezelfde camping als vorig jaar of…ga je deze zomer op avontuur?

Lekker toeren, blijven overnachten waar je maar wilt, genieten van prachtige uitzichten, heerlijke stranden of mooie bergen. Zonder regels en gedoe maar wel van alle gemakken voorzien? Kies dan voor een campervakantie. Want een vakantie met de camper is echt met niets anders te vergelijken.

Vrijheid is blijheid

Een campervakantie is pure vrijheid! Zodra je in de kampeerwagen stapt is je vakantie begonnen. Geen gestress of lange wachtrijen. En kom je toch in een file terecht, geen nood. Je pakt de eerstvolgende afslag en neemt een andere route. Want met een camper ben je zo flexibel als wat. En als je moe bent van het rijden, dan zoek je een plekje om de nacht door te brengen, lekker in je eigen bed, die beter is dan in menige hotelkamer. Geen gedoe met tent opzetten of bed opmaken. Zodra de motor uit is, ben jij klaar. Je kookt je eigen potje buiten op de bbq of in je compleet ingerichte keuken. En de wc en douche, die heb je gewoon bij je. Als je daar niet blij van wordt!

Actief in je eigen tempo

Elke dag is er weer iets nieuws te ontdekken voor het hele gezin. En je hoeft echt niet ver te reizen want het is overal mooi. Geniet van een actieve vakantie in je eigen tempo en op je eigen manier. Neem je racefiets of mountainbike mee voor een wielervakantie in de bergen. Of zoek de mooiste duikplekjes op; plek zat voor al je duikgear. Ga op zoek naar de beste visstekjes en als ze even niet willen bijten, dan rij je toch gewoon een stukje verder! Ook als je geen lange wandelingen kunt maken omdat de kinderen nog klein zijn of als je slecht ter been bent, kun je juist met een camper heel veel zien van de omgeving. 

Boek een huurcamper

Wil jij ook op avontuur? Boek dan snel een huurcamper bij Recreatiestalling Numansdorp. Wij verhuren nieuwe campers al vanaf €575,- per week. Ervaar zelf de vrijheid en luxe van een compleet ingerichte camper. Check ons aanbod en de beschikbaarheid direct op carva.nl/verhuur/campers