Skip to main content

Kamperen is een avontuur voor iedereen

Een campervakantie wordt steeds populairder, wij merken dat maar al te goed want er is alweer heel wat geboekt voor deze zomer. Maar als je dacht dat kamperen alleen iets voor de zomervakantie is, dan heb je het mis. Want een trektocht in de herfst of het voorjaar is ook heel erg mooi en vaak nog een stuk avontuurlijker.

Ga je met je eigen camper op pad, dan moet je wel een heleboel extra voorzorgsmaatregelen treffen, maar dat hoeft met een huurcamper niet. Dat doen wij al voor je. Lekker relaxed!

Onbezorgde trektocht

Winterkamperen, je hebt er vast wel mooie verhalen van gehoord. Over sneeuw scheppen om de deur naar je caravan vrij te maken, over gezellige dorpjes in winterse sferen en chillen met vrienden bij de winterbarbecue. Maar je ziet er misschien wel tegenop om je eigen caravan of camper winterklaar te moeten maken. Begrijpelijk, want daar komt nog wel een hele hoop bij kijken. Daarom is het juist zo ideaal om een camper te huren in de herfst of het vroege voorjaar. Geen zorgen om de accu en nooit kou lijden want hij is goed geïsoleerd en heeft bovendien een prima verwarming.

Een sportief alternatief

In de herfst en de lente zijn er al een heleboel campings open. Deze zijn allemaal ingesteld op avontuurlijke types zoals jij. Er is altijd een verwarmd washok, er is genoeg flessengas te koop om je camper warm te stoken en er ze liggen vaak in de prachtigste natuurgebieden. Voor alle sportieve natuurliefhebbers is een vakantie met een camper buiten het seizoen een geweldige ervaring.

Citytrippen

En wat dacht je van een bezoek aan de mooiste steden van Europa? Bijna allemaal hebben ze goede camperplaatsen die het hele jaar open zijn. Dan sta je vaak op loopafstand van het centrum en kun je volop genieten zonder de hoofdprijs in een hotel te moeten betalen. En wandel daarna terug naar je eigen mobiele huis met een heerlijk comfortabel bed. Dat is nog eens genieten!

Winter wandelvakantie

En waarom zou je een lange winterstop inlassen als jouw passie wandelen is? Kies eens voor een vroege wandelvakantie. En dan is een camper jouw ideale basiskamp. Je hoeft nooit meer op zoek naar een plek om te overnachten want je je zet de camper dichtbij de route die jij wilt gaan lopen. Na een lange wandeling is het heerlijk thuiskomen. Zet je natte schoenen maar bij de kachel en kook je eigen potje in de gezellige compacte keuken van de camper van jouw keuze. Wandelfanaten kunnen eigenlijk niet zonder camper!

Skip the line

Even geen zin meer in lange wachtrijen op Schiphol? En dan geconfronteerd worden met een appartement of huisje wat er toch niet zo mooi uitziet als op de foto’s? Kies voor de vrijheid van een luxe camper en je bent zo vrij als een vogeltje. Zodra je op weg bent met jouw camper is je vakantie begonnen. Geen gedoe met koffers slepen en taxi’s bestellen. Je laat je eigen auto zelfs gratis achter op een bewaakte parkeerplaats. Gemakkelijker kan niet.

Huur een camper bij Recreatiestalling Numansdorp

Zin gekregen in een avontuur? Bij Recreatiestalling Numansdorp hebben we een grote keuze aan campers van Sunlight, Burstner, Adria en Chausson. Al onze campers zijn all-weather proof. Ze hebben een kachel, airco in de cabine en zijn voorzien van milieuvignetten waarmee je in alle steden in Europa mag rijden. Neem eens een kijkje op onze website of kom langs in de showroom. Vanaf maart 2020 staan onze huurcampers weer voor je klaar. Boek een camper in het voorseizoen en je zult zien dat kamperen ook iets voor jou is.

Tip: boek nu alvast voor de zomer van 2020!

Campervakanties worden steeds populairder. We merken dat omdat sommige van onze meest populaire campers al bijna helemaal volgeboekt zijn in het hoogseizoen. Wil je graag een zomerse trektocht maken? Boek dan snel bij www.wijverhurencampers.nl en reserveer jouw camper voor het te laat is.