Skip to main content

Mededeling - sluiting werkplaats

Over enkele weken gaat onze monteur, Hans Pronk, met pensioen. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om onze werkplaats te sluiten. Wij willen Hans bedanken voor zijn jarenlange inzet en wensen hem een welverdiend pensioen toe.

Voor onderhoud verwijzen wij u graag naar Caravanbedrijf Van der Hoek in Oud-Beijerland of naar een andere onderhoudsgarage bij u in de buurt voor een BOVAG-beurt. Ook voor een APK-keuring van uw camper zult u voortaan een nieuw adres moeten zoeken.

Plan op tijd uw afspraak

Wij raden u aan om ruim van tevoren een afspraak te maken bij de door u gekozen werkplaats. Vanwege de drukte en het tekort aan monteurs is dit belangrijk om teleurstellingen te voorkomen.

Indien u elders een afspraak maakt voor onderhoud tijdens de winterperiode, verzoeken wij u dit ruim voor onze wintersluiting (vanaf 1 november) aan ons door te geven. Alleen dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw caravan of camper op tijd klaarstaat.

Winterstalling en ophalen

Indien u uw caravan of camper ná 1 november naar onze winterstalling brengt, kan deze pas weer worden opgehaald wanneer de stalling op 1 april 2025 heropent.

Tot slot willen wij iedereen die de afgelopen jaren gebruik heeft gemaakt van onze werkplaats hartelijk bedanken voor uw trouwe klandizie.

 

Met vriendelijke groet,

Team Recreatiestalling Numansdorp