Skip to main content

Carva stopt met verhuur en verkoop

Beste klanten, Carva.nl staat al jaren bekend als hét adres voor de verhuur en verkoop van campers en caravans. Arthur en Nicoline Bakvis willen u graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. 

Wij zijn al bijna 20 jaar jaar expert op het gebied van campers en caravans. Daarnaast zijn wij Nederlands grootste caravanstalling (buiten en binnen) en bieden we onderhoud en APK voor campers en caravans in onze werkplaats. Ook voor het verkopen van uw camper of caravan kon u altijd bij ons terecht. 

Toekomstplannen

U was gewend op onze website een ruim aanbod aan huurcampers aan te treffen. Wij hebben met plezier vele jaren lang campers en caravans klaargemaakt voor de verhuur, om u optimaal van uw vakantie te kunnen laten genieten. En met succes, dankzij de inspanningen van ons hele team werden er de afgelopen 3 seizoenen bij elkaar ongeveer 1000 weken campers en caravans verhuurd(!). Inmiddels worden wij ook een jaartje ouder en hebben we keuzes gemaakt voor onze toekomst. Wij hebben dan ook besloten om onze Carva verhuur en verkoop activiteiten te beëindigen.

Hoe nu verder?

De verhuurtak van Carva.nl is stopgezet, dus voor het komende seizoen zijn er geen campers en caravans meer in de verhuur. De campers die nog op voorraad zijn staan te koop. Op het moment van schrijven zijn bijna alle campers al verkocht. Bekijk ons aanbod van de laatste scherp geprijsde campers.

Stalling en werkplaats blijven geopend

De camper- en caravanstalling van Recreatiestalling Numansdorp (Carva.nl) gaat uiteraard gewoon door. Ook de werkplaats blijft geopend. Heeft u een camper of caravan bij ons in de stalling? Dan verandert er voor u niets. Wilt u als nieuwe klant een camper of caravan (of ander voertuig) bij ons stallen? Kijk dan op de stalling pagina op onze website voor de beschikbaarheid.

Bedankt!

Wij willen hierbij iedereen bedanken die gebruik maakte van onze huurcampers of een camper kochten bij Carva in Numansdorp. Ook dank aan ons eigen Team Carva Numansdorp die u de afgelopen jaren met plezier en altijd professioneel van dienst was.

 

Tot ziens,

Met vriendelijke groeten,

Arthur & Nicoline Bakvis