fbpx

Blog

Hoe verwen je jouw caravan of camper?

Heb jij jouw mooiste vakanties ook te danken aan je caravan of camper? Droom je tijdens de lange wintermaanden wel eens weg bij de herinnering aan die relaxte dagen onder de luifel? De BBQ stand-by en de licht brommende koelkast volgestouwd met Franse kaas. En ’s nachts vanuit je bed even door de gordijntjes naar de sterren kijken? Die caravan of camper verwent jou al jaren! Nu is het tijd om hém eens te verwennen.

Carva stopt met verhuur en verkoop

Beste klanten, Carva.nl staat al jaren bekend als hét adres voor de verhuur en verkoop van campers en caravans. Arthur en Nicoline Bakvis willen u graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. 

Weer een tevreden klant!

Deze klanten hebben na een jaar wachten eindelijk deze super mooie Adria Coral Plus 670 DL automaat met alles erop en eraan in ontvangst mogen nemen bij Recreatiestalling Numansdorp. 

2021 wordt opnieuw een caravan- en camperjaar

Er is geen twijfel mogelijk, de caravan en de camper zijn coronaproof! Door de lockdown en de afstandsmaatregelen waren verre reizen en all-inclusive zomervakanties ineens geen optie meer. Maar kamperen kon nog wel en dan blijkt dat niet alleen een geweldig alternatief, maar ook nog eens heel veilig te zijn.

Veilig op vakantie

Vakanties met een camper, caravan, vouwwagen, tent of boot zijn nog nooit zo populair geweest als in deze coronatijd. Logisch, want nergens is de anderhalvemetersamenleving beter toe te passen dan op de camping of op het water. In deze blog geven we je 7 tips hoe je echt veilig van je vakantie kunt genieten.

Wat kost een camper?

Wie droomt er niet af en toe van een eigen camper? Dat moet toch heerlijk zijn. Weg van de massa en zo vrij als een vogeltje. En toch veilig, comfortabel en vertrouwd. Het ultieme vakantiegevoel! Maar wat kost dat dan? In deze blog zetten we voor je op een rij wat de gemiddelde kosten van een camper zijn. En we laten zien dat huren ook een goede optie is.

Kamperen is een avontuur voor iedereen

Een campervakantie wordt steeds populairder, wij merken dat maar al te goed want er is alweer heel wat geboekt voor deze zomer. Maar als je dacht dat kamperen alleen iets voor de zomervakantie is, dan heb je het mis. Want een trektocht in de herfst of het voorjaar is ook heel erg mooi en vaak nog een stuk avontuurlijker.

4 campertypes - welke past bij mij?

Het omgebouwde busje met geblokte gordijntjes en een stel gitaar spelende hippies bij het kampvuur kom je nog maar zelden tegen. De campers van nu zijn een stuk comfortabeler, veiliger en sneller. Maar de romantiek van het kamperen is nog springlevend! In deze blog vertellen we je over de 4 types campers en hoe je erachter komt welke bij jou past.

Goedkoper met de camper!

Met een camper kom je op plekken waar je nog nooit was geweest en worden uitstapjes ineens een stuk goedkoper! Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Oktoberfest in München?

Onderhoudtips voor camper en caravan

De vakantie kan bijna beginnen! Maar vergeet niet de camper of caravan voor je vertrekt te checken, te testen en te poetsen. Een camper of caravan staat vaak lange tijd stil in de stalling. Om er dan meteen een lange reis mee te gaan maken is niet verstandig. En wie wil er nou onderweg voor vervelende verrassingen komen te staan? Met deze handige tips ga je goed voorbereid op pad!

Tolwegen; handig als je haast hebt.

Haast hoort niet bij vakantie. Tijdens een vakantie wil iedereen altijd onthaasten. Maar de meeste mensen die naar het vakantieverblijf toe rijden hebben superveel haast. Ze willen op tijd op hun bestemming aankomen om daar helemaal tot rust te komen. En dan snel weer naar huis! Daarvoor zijn tolwegen heel handig. In deze blog vertellen we je waar je rekening mee moet houden op de diverse tolwegen in Europa.

Huur een camper voor een duurzame vakantie

Hoe kun je duurzaam en avontuurlijk op vakantie zonder je back-to-basic in een slaapzak te rollen? En hoe ontdek je de wereld zonder het milieu te belasten? Met een camper natuurlijk! En dan nog het liefst een huurcamper want ‘sharing is caring’. In deze blog lees je waarom een vakantie met een huurcamper een verantwoorde en vooral hele leuke keuze is.

Met de camper door Nederland

Ben je nog nooit met een camper op vakantie geweest maar denk je erover om er een aan te schaffen? Of lijkt het je leuk om in de zomer een paar weken met een camper rond te trekken maar wil je eerst wat ervaring opdoen? Denk dan eens aan een korte trektocht in eigen land. Niets is leuker dan een camper te huren en een weekje Nederland te ontdekken.

10 tips voor een campervakantie in het voorjaar

Het kan niet anders of het prachtige lenteachtige weer eind februari, heeft veel kampeerharten sneller doen slaan. Want waarom wachten met kamperen tot de zomer? Met een camper kun je net zo makkelijk vakantie vieren in (het vroege) voorjaar. En het is ook nog eens stukken goedkoper dan in het hoogseizoen. In deze blog lees je tips voor een campervakantie in het voorseizoen.

Ga op avontuur met een huurcamper

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen en heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Je hebt er vast al wel over nagedacht wat je dit jaar wil gaan doen. Wordt het weer een appartement of huisje huren? Ga je naar dezelfde camping als vorig jaar of…ga je deze zomer op avontuur?